Kennismaken? Doe gewoon een keer mee.

Je hebt een vraag. Je wilt erachter komen wat jou – zo lijkt het- belemmert om het leven vol te leven, zo’n vraag waar je met je verstand geen antwoord op kunt vinden. Te vaak dat knagende gevoel dat er iets niet klopt van binnen, maar wat dan?

Of je nu ervaring hebt met opstellingen, of niet, kom gewoon. Kennismaken, laagdrempelig, voor een schappelijke prijs. Je hoeft je vraag heus niet compleet helder te hebben, maar voel wel de aandrang om op onderzoek te gaan. Zo ver en zo diep als jij het wilt, jij bepaalt dat. Iedereen stapt als gelijke in, tegelijk, en is bereid (iets) van zichzelf te tonen.

Om mee te doen is het niet nodig een eigen vraag in te brengen. Wel kan het gebeuren dat jou wordt gevraagd om te fungeren als representant (deelnemer in het vraagstuk van iemand anders), maar ook dát is geen verplichting. Uitsluitend kijken en er zijn kan al diepe indruk maken.

Dus van harte welkom op een van onze laagdrempelige opstellingsmiddagen, zie voor data de agenda. Onder begeleiding van Jan Günther bekijken we op de dag zelf met welke vraagstukken we aan de slag gaan.

Mocht je liever individueel met een vraagstuk aan de slag gaan, kun je ook een afspraak met ons maken en gebruiken we geen levende representanten maar bijvoorbeeld vloerankers.